drum.png

Hur blev Greif världsledande inom industriförpackningar? Svaret är enkelt: genom att minimera risker. Våra kunder vill arbeta med ett företag som garanterar säker leverans av säkra produkter. 'Greif: the safe choice' uttrycker perfekt vårt engagemang för dessa värderingar. Vad gör Greif till ett säkert val? Tre saker är grundläggande för Greifs unika konkurrensfördelar:

1. Den första är Greifs produktions kompetens. Vi ser till att allt fungerar med precisionen hos en schweizisk klocka. Greifs produktionssystem är en Lean produktion. Varje enskilt steg i processen är utformad för maximal process- och produktsäkerhet. Experter från vår produktions konsultgrupp (OSG) ser till att Greifs produktionsstandard är den bästa.

2. Den andra faktorn är Greifs globala leveransnätverk. Våra omfattande back-up anläggningar gör att vi kan garantera leveranssäkerhet. Den stora mängd tekniska kunskaper vi samlat under många decennier har lett till säkrare produkter, världsklass förpackningskonsulter och en snabb effektiv felsöknings tjänst.

3. Den tredje och för de flesta kunderna den viktigaste faktorn är vår företagsfilosofi: Greif Way. Vi är stolta över att vara rättvisa, ärliga och etiska. Det är hur du kan vara säker på att de rekommendationer vi förmedlar till våra kunder inte påverkas av kortsiktiga möjligheter för vår egen ekonomiska vinning. Vi sänker aldrig våra normer, även i tider av ekonomisk nedgång. Det är vad ärlighet handlar om.

img2.jpg